تجهیزات فروشگاهی ایران

پایگاه اطلاع رسانی تجهیزات، لوازم، ابزار فروشگاهی، سوپرمارکتی، مال، قاب، چرخ، ترولی خرید، لوله هدایت، شلف لیبل، اکسسوری، یراق آلات، زنجیره ای، اتیکت تخفیف، قیمت، هنگر، هوک، آویزهای سقفی، محافظ و گارد، استراکچرهای ایران.

تجهیزات فروشگاهی ایران

پایگاه اطلاع رسانی تجهیزات، لوازم، ابزار فروشگاهی، سوپرمارکتی، مال، قاب، چرخ، ترولی خرید، لوله هدایت، شلف لیبل، اکسسوری، یراق آلات، زنجیره ای، اتیکت تخفیف، قیمت، هنگر، هوک، آویزهای سقفی، محافظ و گارد، استراکچرهای ایران.

نقش فناوری در طراحی فروشگاه های خرده فروشی- قسمت دوم

«تجهیزات فروشگاهی ایران»- تجهیزات فروشگاهی شرکت ریتیل ایران، در گفتگویی که Essential Retail با مدیر و بنیانگذار موسسه ی طراحی فضاهای خرده فروشی شریدان Sheridan&Co ترتیب داده است، نقش فناوری را در طراحی فضاهای خرده فروشی بررسی کرده است:
این شرکت از زمان تأسیس خود در سال 1982 تاکنون با چند کسب و کار بزرگ همکاری داشته است. در اینجا از مدیر و بنیانگذار Sheridan&Co. در مورد نقش فزاینده ی فناوری در بهبود طراحی فضاهای خرده فروشی سوالاتی را پرسیده ایم که قسمت دوم این مصاحبه را در ادامه میخوانید:
آیا میتوانید مواردی را مثال بزنید که در آنها فناوری توانسته نقش تعیین کننده ای در بهبود طراحی فروشگاه خرده فروشی یا سوپرمارکت داشته باشد؟
نمی توانم فروشگاه اپل Apple را از قلم بیندازم. استفاده از فناوری در این فروشگاه ها، هم فرآیند خرید را آسان کرده و هم فرآیند پرداخت را، و این تا حد زیادی از تشکیل صف طولانی جلوگیری کرده است.
برای مثال، در یکی از فروشگاه های اپل در کالیفرنیا، از فناوری ای استفاده شده که توسط آن، مشتریانی که گوشی Apple iPhone را دارند، میتوانند با همان گوشی خودشان از فروشگاه اپل خرید کنند یا کالاها را قبل از اینکه به فروشگاه واقعی قدم بگذارند، ابتدا در گوشی iPhone خود انتخاب کنند و بررسی کنند. سپس پرسنل فروش Apple به محض ورود مشتری، بر روی گوشی خود از ورود او اطلاع پیدا میکنند و باخبر می شوند که مشتری بابت کدام کالا از قبل توسط گوشی خود پرداخت انجام داده یا کدام کالا را در گوشی شان مورد بررسی قرار داده است.
این سیستم به پرسنل فروش فروشگاه کمک میکند تا درست همان کالایی را که مشتری خواسته یا تمایل به خرید آن را دارد یا نیاز او را به بهترین شکل پاسخ میدهد به او ارائه دهد. بعلاوه، این فناوری باعث می شود که هم مشتریان کمتری در فروشگاه پرسه بزنند و هم فضای بیشتری برای عرضه ی کالاهای بیشتر فراهم شود.
جدای از بحث بکارگیری فناوری در فضای درون فروشگاهی، به نظر شما خرده فروشان امروز، برای خلق ظاهر فضای کسب و کار ایده آل و دلخواه خود معمولا به چه ملزوماتی نیاز دارند؟
در همه ی فروشگاه هایی که کار میکنیم بی تردید ظاهر آن فروشگاه و حسی که از آن میگیریم اهمیت بسیار بالایی دارد. برای مثال، خیابان آکسفورد Oxford Street (یکی از بزرگترین خیابان های غرب لندن که مراکز خرید و فروشگاه های بسیاری در آن واقع شده است) را در نظر بگیرید. در این خیابان، شاید یک فروشگاه را نیز پیدا نکنید که اخیراً، و بصورت دوره ای، بازسازی، زیباسازی و به روز رسانیِ اساسی انجام نداده باشد. این به این منطقه این امکان را میدهد تا به عنوان یکی از مراکز اصلی خرید جهان، بر وجهه و اعتبار و شهرت خود بی افزاید.
هدف اصلی از طراحی هر فروشگاه، ایجاد انگیزه و محرک برای خرید بیشتر است. هر قطعه ای که در ساختار طراحی فروشگاه بکار می رود بایستی مکمل سایر اعضا و قطعات باشد تا در کنار یکدیگر تجربه ای جذاب و تأثیرگذار را برای مشتری رقم بزنند و باعث شوند که مشتری تمام مایحتاج خود را از همان فروشگاه تهیه کند و بارها برای خرید مراجعه کنند.
طراحی مناسب فضای فروشگاهی تا چه اندازه میتواند بستر همکاری میان خرده فروش های خُرد (کوچک) و برندهای بزرگ را هموار نماید؟
تبدیل نمودن فرآیند خرید به یک تجربه ی فردی، از آن مزیت هایی است که فروشگاه های خرده فروشی کوچک از آن برخورداند و همین ویژگی باعث می شود که این فروشگاه ها در مقابل غول های خرده فروشی، توان رقابت داشته باشند و حتی آنها را مغلوب کنند. آشنا شدن با سلیقه ها، علایق و نیازهای هر یک از مشتریان بطور ویژه، و بکاربردن آنها در ساختار طراحی فضای فروشگاه و چیدمان سازه ها و کالاها در قفسه ها بر اساس این شناخت از مشتریان، باعث موفقیت در خدمت رسانی اختصاصی به مشتریان می شود، و این اتفاقی است که تحقق آن در فروشگاه های بزرگ خرده فروشی بسیار مشکل است.


 

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد