تجهیزات فروشگاهی ایران

پایگاه اطلاع رسانی تجهیزات، لوازم، ابزار فروشگاهی، سوپرمارکتی، مال، قاب، چرخ، ترولی خرید، لوله هدایت، شلف لیبل، اکسسوری، یراق آلات، زنجیره ای، اتیکت تخفیف، قیمت، هنگر، هوک، آویزهای سقفی، محافظ و گارد، استراکچرهای ایران.

تجهیزات فروشگاهی ایران

پایگاه اطلاع رسانی تجهیزات، لوازم، ابزار فروشگاهی، سوپرمارکتی، مال، قاب، چرخ، ترولی خرید، لوله هدایت، شلف لیبل، اکسسوری، یراق آلات، زنجیره ای، اتیکت تخفیف، قیمت، هنگر، هوک، آویزهای سقفی، محافظ و گارد، استراکچرهای ایران.

نقش فناوری در طراحی فروشگاه های خرده فروشی- قسمت اول

«تجهیزات فروشگاهی ایران»- تجهیزات فروشگاهی شرکت ریتیل ایران،در گفتگویی که Essential Retail با مدیر و بنیانگذار موسسه ی طراحی فضاهای خرده فروشی شریدان Sheridan&Co ترتیب داده است، نقش فناوری را در طراحی فضاهای خرده فروشی بررسی کرده است:
این شرکت از زمان تأسیس خود در سال 1982 تاکنون با چند کسب و کار بزرگ همکاری داشته است. در اینجا از مدیر و بنیانگذار Sheridan&Co. در مورد نقش فزاینده ی فناوری در بهبود طراحی فضاهای خرده فروشی سوالاتی را پرسیده ایم:
مؤسسه ی شما بیش از 30 سال است که در عرصه ی طراحی فضاهای خرده فروشی فعالیت دارید؛ فناوری چگونه توانسته است نقش تعیین کننده ای در تأمین ملزومات مورد نیاز خرده فروش های برندهای برتر داشته است؟
نمیتوان گفت که فناوری یکی از دارایی های صنعت خرده فروشی محسوب می شود. اولین پروژه ما این بود که در سال 1980 برای فروشگاه محصولات زیبایی خانم الیزابت آردِن دستگاه تصویربرداری از پوست را نصب و راه اندازی کردیم.
فناوری تا حد زیادی می تواند به نفع مشتریانی باشد که به دنبال اثبات ادعاهای مطرح شده از سوی تولیدکنندگان محصولات یا یافتن دلیل موجه برای خریدشان هستند. یکی از فناوری های ارزان قیمت، صفحه نمایش های ال سی دی  هستند که امروزه در اغلب فروشگاه های خرده فروشی مورد استفاده قرار میگیرند. با توجه به تنوع پیام هایی که میتوان در این صفحات نمایش به مشتریان عرضه نمود، میتوان بر اساس محصولات مورد فروش و شرایط فروشگاه و نیازهای روز مشتریان، هر نوع تغییری را پیام های نمایش داده شده ایجاد نمود. فناوری های آنلاین و اپلیکیشن های تلفن همراه نیز در بهبود برقراری ارتباط مؤثر میان فروشنده خرده فروشی و مشتریان و بالا بردن کیفیت تجربه خرید از فروشگاه خرده فروشی نقش برجسته ای داشته اند. این فناوری ها هم به بروز رسانی همیشگی خدمات کمک میکنند و هم فرصت های جدیدی را برای تعیین تارگت های فروش بالاتر و بهتر فراهم میکنند. شاید در آینده این ایده به واقعیت تبدیل شود و فروشگاه های واقعی از اصول و تکنیک های کاربردی فروشگاه های مجازی و آنلاین استفاده کنند و این دو فضای حقیقی و مجازی با یکدیگر ادغام شوند و شکل تازه ای از فرآیند خرده فروشی را رقم بزنند.
امروزه شرکت های فعال در حوزه طراحی فضاهای خرده فروشی تا چه اندازه به فناوری های نوین به عنوان یکی از ابزارهای کلیدی در طراحی فروشگاه های خرده فروشی متکی هستند؟
میزان بکارگیری فناوری در حوزه طراحی تا حد زیادی از سوی برندهای بزرگ و خرده فروش ها تعیین می شود. البته بسیاری از مواردی که بر روی کاغذ تعیین می شوند اغلب در عمل و اجرا از قلم می افتند. به نظر من بسیاری از فعالیت های خرده فروشی، هر فناوری را که عرضه می شود خیلی زود و عجولانه به ساختار خود اضافه میکنند، چون چیزی که جدای از این فناوری ها در واقع در موفقیت آنها تعیین کننده است همان انتخاب کالای مناسب برای عرضه و فروش، کیفیت و رقابتی بودن نوع و قیمت کالاهاست.
یکی از رایج ترین و شناخته شده ترین سیستم های درون-فروشگاهی، برچسب های امنیتی (به منظور جلوگیری از سرقت اجناس از فروشگاه) است. هر چند فناوری به زودی کاربری های تازه ای را برای این برچسب ها تعریف خواهد کرد. در سال های آتی، تجربه ی خرید در فضاهای فروشگاهی واقعی بسیار متفاوت خواهد بود؛ به همین دلیل است که بازارها و بازارچه ها و محله ها و خیابان های مملو از فروشگاه های خرده فروشی، به هر دری می زنند تا سهمی را که فروشگاه های اینترنتی و آنلاین از آنها ربوده اند پس بگیرند. به نظر من، سیستم شناسایی رادیویی کالا بر اساس بارکد RF-ID  که در برچسب های امنیتی جاسازی می شود، سهم بزرگی در این تغییر دارد.
به زودی به جایی خواهیم رسید که در آن فناوری با برداشتن کالایی از قفسه توسط مشتری، فعال سازی می شود. شاید وقتی مشتری کالا را از قفسه برمیدارد، این حرکت باعث فعال شدن سیستم نمایش اطلاعات آن کالا بر روی صفحه نمایش نزدیک به مشتری شده و موسیقی مناسبی هم برای مشتری پخش شود. حتی ممکن است در کنار همه ی این اتفاق ها، حس های دیگر مشتری نیز تحریک شود، مثلا بوی خوشایندی در فضا پخش شود. ذهن تان را پرواز دهید تا ایده های نابی به سراغ تان بیایند.
توصیه من به خرده فروش ها این است که از فناوری هایی استفاده کنند که در فرآیند عرضه و فروش، نهفته بوده و مستلزم این نباشد که مشتری مجبور شود برای هماهنگی با فناوری های آنها، در عادات خرید و رفتار خود در هنگام خرید تغییراتی را ایجاد کند.اگر مشتری برای هماهنگ شدن با فناوری های جدیدی که در فروشگاه خرده فروشی تان بکار برده اید مجبور به یادگیری مهارت ها و  کسب اطلاعات جدید باشد، این احتمال وجود دارد که مطلب برای آنها جا نیفتد و در استفاده از فناوری شما دچار مشکل شوند و این روی فروش شما تأثیر منفی بگذارد.




نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد