تجهیزات فروشگاهی ایران

پایگاه اطلاع رسانی تجهیزات، لوازم، ابزار فروشگاهی، سوپرمارکتی، مال، قاب، چرخ، ترولی خرید، لوله هدایت، شلف لیبل، اکسسوری، یراق آلات، زنجیره ای، اتیکت تخفیف، قیمت، هنگر، هوک، آویزهای سقفی، محافظ و گارد، استراکچرهای ایران.

تجهیزات فروشگاهی ایران

پایگاه اطلاع رسانی تجهیزات، لوازم، ابزار فروشگاهی، سوپرمارکتی، مال، قاب، چرخ، ترولی خرید، لوله هدایت، شلف لیبل، اکسسوری، یراق آلات، زنجیره ای، اتیکت تخفیف، قیمت، هنگر، هوک، آویزهای سقفی، محافظ و گارد، استراکچرهای ایران.

انبار و انبارداری در فروشگاه در تجهیزات فروشگاهی نمازی

«تجهیزات فروشگاهی ایران»- تجهیزات فروشگاهی نمازی، گردش کار در انبار-
در ابتدا کالا در بارانداز توسط بار شمار وحفاظت انبار با نظارت انبار دار تحویل گرفته می شود.
باید در نظر داشت کالاهایی که وارد فروشگاه می شود باید همگی دارای بارکد روی لیبل کالا داشته باشند تا جهت تحویل به سطح فروش ومراحل فروش دچار مشکل نشویم اگر چنانچه کالایی بدون بارکد بود باید واتوسط واحد انفورماتیک برای آن بارکد داخلی ایجاد شود وبعد از چاپ روی لیبل چسبانده شود این کار باید توسط تحویل دهنده کالا انجام پذیرد سپس انبار مجاز است کالا را تحویل بگیرد باید متذکر شوم در ابتدای خرید توسط بخش بازرگانی بهتر آن است تا درج بارکد روی لیبل کالا اجباری باشد تا تولید کنندگانی که هنوز برای کد ملی اقدام ننموده اند بصورت اجبار اقدام نمایند این عمل از بروز اشتباه ومعطلی وهرج ومرج در انبار یا بارانداز جلوگیری می نماید واختصاص بارکد داخلی صرفا برای غرفه داران انجام پذیرد
اصول دریافت کالا در انبار
در هنگام تحویل کالا بار شمار باید به تعداد کالا درج در فاکتور وبارکد آن هم در فاکتور وهم در روی کالا وتهداد در جعبه ودرج بارکد مشابه در دوکالا وسایز کالا وبارکد آنها را در نظر بگیرد.مثلا اتفاق افتاده است که یک کالا در دو سایز بایک کد برای فروشگاه فرستاده شده است این اتفاق می تواند ایجاد مغایرت در فاکتور ورسید نماید واگر انبار دار متوجه آن نشود و کالا به سطح فروش راه یابد هر دوسایز به یک قیمت به فروش می رسدواین باعث مغایرت در فاکتور فروشنده ومالی فروشگاه می شود
همچنین انبار دار از پذیرش کالاهایی بدون فاکتور باید اکیدا معذور باشد زیرا این عمل باعث دپوی کالاهایی می شود که در انبار وجود دارد اما صاحب آن مشخص نیست و نمی توان آن را به سطح فروش ارسال نمود. همچنین انبار دار باید در موقع تحویل کالا از فروشنده به انبار ضایعات ومرجوعیات از سطح فروش به انبار سر زده واگر کالای از آن سازنده در آنجا باشد در همان موقع تعویض یا مرجوع نماید.
مواردی که انباردار باید در نظر بگیرد:
– چک نمودن بارکد کالا با لیبل واندازه کالا
– تعداد در جعبه وتعداد در فاکتور
– مشخص نمودن تعداد اشانتیون و جدا رسید کردن آن در محل رسید اشانتیون ها در رسید انبار کامپیوتری
– جهت کالاهای وزنی باید وزن جعبه و یا کارتن را در نظر بگیرد و از کل بار کسر نماید
– کالاهای مرجوعی را در هنگام تحویل کالا مد نظر قرار دهد تا به موقع نسبت به تعویض آنها اقدام نماید
– محل کالاها در انبار باید کاملا تفکیک شده باشد یعنی انبار باید به انبار پوشاک / لوازم خانگی / مواد غذایی / شوینده بهداشتی / سردخانه زیر صفر / سرذخانه بالای صفر/ محل ضایعات / محل بازسازی
همچنین کالاهای هر گروه باید بصورت تفکیک شده در انبار خود قرار گیرد مثلا گروه ترشی جات از چای باید کاملا مجزا باشد زیرا تاثیر بویایی روی هم دارند و غیره
چیدمان قفسه بندی انبار
انبار باید کاملا قفسه بندی شده باشد و کالاها بر اساس تاریخ انقضا چیدمان شود تا از تاریخ گذشته شدن کالا ها جلوگیری شود.
همچنین نقطه سفارش کالا باید در سیستم انفورماتیک باید تعریف شده باشد تا از ایجاد دپوی کالا در انبار جلوگیری گردد.
هر چه دوره گردش زمانی کالا در انبار کمتر باشد آن فروشگاه موفق تر خواهد بود البته این بدان معنی نیست که انقدر کالا را کم سفارش دهیم که سطح فروش خالی از کالا شود.
برای این کار باید مدت زمانی که طول می کشد تا شرکت سازنده کالای جدید را به انبار میرساند مد نظر قرار داد همچنین روند فروش کالا در سطح فروش را باید مد نظر قرار داد و بر آن اساس نقطه سفارش در سیستم را تعریف نمود
جهت کالاهای که دارای وزن سنگین هستند و یا بصورت گونی می باشند وجود پالتهای پلاستیکی الزامی است .
زیت پالت پلاستیکی نسبت به پالت چوبی در آن است که از تجمع حشرات موذی در درزها جلوگیری بعمل می اورد واز لحاظ بهداشتی بسیار بهتر از نوع چوبی می باشد. وجود این پالتها در سردخانه ها نیز الزامی است.شانتیون و جدا رسید کردن آن در محل رسید اشانتیون ها در رسید انبار کامپیوتری
– جهت کالاهای وزنی باید وزن جعبه و یا کارتن را در نظر بگیرد و از کل بار کسر نماید
– کالاهای مرجوعی را در هنگام تحویل کالا مد نظر قرار دهد تا به موقع نسبت به تعویض آنها اقدام نماید
– محل کالاها در انبار باید کاملا تفکیک شده باشد یعنی انبار باید به انبار پوشاک / لوازم خانگی / مواد غذایی / شوینده بهداشتی / سردخانه زیر صفر / سرذخانه بالای صفر/ محل ضایعات / محل بازسازی
همچنین کالاهای هر گروه باید بصورت تفکیک شده در انبار خود قرار گیرد مثلا گروه ترشی جات از چای باید کاملا مجزا باشد زیرا تاثیر بویایی روی هم دارند و غیره
روش ارسال در انبار-
در نظر داشت باشید محیط انبار از سطح فروش کاملا جدا باشد و ارسال کالا به سطح فروش با تقاضای مدیر سطح فروش انجام پذیرد و ارسال باید بصورت حواله انبار به سطح فروش صورت پذیرد در واقع انبار به صورت فروشنده کالا وسطح فروش به صورت خریدار عمل می نمایند این عمل از لحاظ تعدادی مد نظر می باشد و ارزش گذاری هر دو مکان از لحاظ ریالی کار حسابداری می باشد.
ارسال از سطح فروش به انبار نیز باید طی سند مرجوعی داخلی از سطح فروش به انبار انجام پذیرد این عمل راه هر گونه اختلاف سطح فروش و انبار را سد می کند چون باید دانست که کسری در انبار بی معنی می باشد مگر کالاهایی که بصورت کیلوگرمی باشد واز لحاظ وزنی افت پیدا کرده باشد مثل برنج / مرغ / گوشت پنیر باز / ماهی تازه و یا منجمد باید در نظر داشت مقدار کسریهای اقلام فوق باید منطقی باشد.



  







نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد