تجهیزات فروشگاهی ایران

پایگاه اطلاع رسانی تجهیزات، لوازم، ابزار فروشگاهی، سوپرمارکتی، مال، قاب، چرخ، ترولی خرید، لوله هدایت، شلف لیبل، اکسسوری، یراق آلات، زنجیره ای، اتیکت تخفیف، قیمت، هنگر، هوک، آویزهای سقفی، محافظ و گارد، استراکچرهای ایران.

تجهیزات فروشگاهی ایران

پایگاه اطلاع رسانی تجهیزات، لوازم، ابزار فروشگاهی، سوپرمارکتی، مال، قاب، چرخ، ترولی خرید، لوله هدایت، شلف لیبل، اکسسوری، یراق آلات، زنجیره ای، اتیکت تخفیف، قیمت، هنگر، هوک، آویزهای سقفی، محافظ و گارد، استراکچرهای ایران.

متراژ مناسب برای فروشگاه خرده‌فروشی شما

«تجهیزات فروشگاهی ایران»- تجهیزات فروشگاهی شرکت ریتیل ایران،تصمیم‌گیری درباره اندازه و وسعت فضایی که برای فروشگاه‌تان نیاز دارید گاهی می‌تواند بسیار پیچیده باشد. خودتان فکر می‌کنید که برای فروشگاهی که قصد دارید راه‌اندازی کنید به چه مقدار فضا احتیاج دارید؟ هنگام انتخاب فضا برای فروشگاه یا کسب‌وکارتان، یکی از مهم‌ترین مواردی که باید به آن توجه داشته باشید، مقدار فضایی است که به فروش و عرضه کالاهایتان اختصاص خواهید داد.
 گاهی تخمین دقیق این فضا، کار بسیار مشکلی است. درست مثل سایر کسب وکارها، فرضیات و محاسبات اولیه شما بر اساس تحقیقاتی است که در زمینه کسب و کار خودتان (فروشگاه خرده‌فروشی) انجام شده و همچنین پرس‌وجو از کسانی است که در اطراف منطقه‌ی مورد نظر شما، به کسب و کاری مشابه با کسب و کار شما مشغول به کار بوده‌اند و بنابراین با کم و کیف و فراز و نشیب‌های این کار در این محل و منطقه آشنایی دارند.
برای اینکه مقدار فضای مورد نیاز برای عرضه و فروش کالا را تخمین بزنید، حجم فروش مورد نظرتان را بر ”میزان فروش به ازای هر مترمربع“ در حوزه خرده‌فروشی تقسیم کنید:
حجم فروش تقسیم‌بر فروش به ازای هر مترمربع = میزان فضای مورد نیاز برای فروش
فرض کنید برای فروشگاه کتاب مورد نظرتان سالانه 250 هزار دلار فروش تعیین کرده‌اید و بر اساس اطلاعات بازار، متوسط فروش به ازای هر مترمربع در فروشگاه کتاب، 150 دلار است. با قرار دادن این ارقام در فرمول بالا، مقدار فضایی که برای عرضه و فروش کتاب‌هایتان نیاز خواهید داشت حدود 1666 مترمربع است.
تعیین مقدار فضای فروشگاه:
اما آیا این دقیقاً همان مقدار فضایی است که شما نیاز دارید؟ البته بستگی دارد. چون اگر فروشگاه‌تان خیلی بزرگ باشد، آنگاه بعد از چیدن کتاب‌ها، فروشگاه‌تان همچنان خالی به نظر خواهد رسید و مشتریان از فروشگاه خلوت و خالی استقبال زیادی نمی‌کنند. بر عکس، اگر فروشگاه خیلی کوچک باشد، ممکن است ظاهری شلوغ و به‌هم‌فشرده پیدا کند که البته در مورد فروشگاه کتاب، این شلوغ‌بودن می‌تواند حس خوب و پرمحتوا بودنِ فروشگاه را به مشتری القاء کند و برایش جذاب باشد، اما در مورد سایر فروشگاه‌های خرده‌فروشی، این می‌تواند ویژگی منفی محسوب شود و مشتری را گریزان کند.
البته قبل از اینکه به متراژ فضای مورد نظرتان توجه کنید، محل و موقعیت جغرافیایی و منطقه‌ای آن را مد نظر داشته باشید. گاهی اتفاق می‌افتد که مجتمع‌های تجاری یا مراکز خرید طبقاتی، برای پُر کردن واحدها و شلوغ کردن فضای خود با فروشگاه‌های متنوع، اقدام به اجاره دادن واحدهای خالی با اجاره‌بهای پایین می‌کنند. اما آیا می‌ارزد که به قیمت پرداخت اجاره‌ی پایین‌تر، فروشگاه‌تان را در محل و منطقه‌ای که کسی تا به حال در آن کاسبی نکرده و هیچ بازخورد و شناختی درباره بازدهی آن وجود ندارد راه‌اندازی کنید؟ بنابراین قبل از امضای اجاره‌نامه‌ی هر فضایی برای فروشگاه‌تان، ابتدا از شلوغ بودنِ منطقه اطمینان حاصل کنید تا خیال‌تان آسوده باشد که سایر فروشگاه‌ها و واحدهای تجاری، به اندازه کافی برای فروشگاه تازه‌تأسیس شما مشتری جذب خواهند کرد.
به موقعیت محلی و منطقه‌ای توجه کنید!
یکی از نکاتی که بسیاری از کسب و کارهای تازه‌تأسیس و تازه‌کار به آن توجه نمی‌کنند این است که آیا منطقه‌ای که برای راه‌اندازی فروشگاه‌‌شان انتخاب کرده‌اند، به لحاظ بافت منطقه‌ای ظرفیت و کشش این نوع کسب و کار را دارد یا نه. توجه داشته باشید که دلیل نمی‌شود که هر منطقه و محلی که فضاهای ارائه شده در آن برچسب تجاری خورده باشند، صد در صد محل مناسبی برای دایر کردن فروشگاه پوشاک زنانه باشند. بنابراین قبل از راه‌اندازی هر نوع فروشگاهی، بسته به اینکه چه نوع کالاهایی را در آن عرضه خواهید کرد، ابتدا بطور دقیق ارزیابی کنید و ببینید که آیا ویژگی‌ها، متراژ، ساختار، شکل و ظاهر، موقعیت منطقه‌ای و محلی واحد تجاری مورد نظرتان با نوع کسب و کاری که قصد دارید راه‌اندازی کنید تناسب و هماهنگی دارد یا نه. ببینید که آیا این واحد تجاری می‌تواند به نیازهای شما برای شروع این فروشگاه با این نوع کالا پاسخ مناسبی دهد. این باعث می‌شود که بسیاری از مشکلاتی که بعدها قرار است با آنها دست و پنجه نرم کنید، در همین ابتدا در نطفه از بین می‌روند.
این را هم در نظر داشته باشید که در محاسبه متراژ فضای مورد نیازتان، علاوه بر فضای عرضه و فروش کالاها، باید چند مترمربع هم برای انباری، دفتر کار و احتمالاً سرویس بهداشتی و اتاق استراحت پرسنل و همکاران‌تان اختصاص دهید. این درست است که برای پیشرفت و توسعه فروشگاه‌تان در آینده به فضای بیشتری نیاز خواهید داشت، اما در این مرحله مراقب باشید که زیاده‌روی نکنید و فضایتان را متناسب با کالاهایتان و میزان فروشی که برنامه‌ریزی کرده‌اید انتخاب کنید. نکته دیگری که باید به ان توجه کنید، این است که آیا فروشگاه‌های دیگری که در همسایگی فروشگاه شما فعالیت دارند دقیقاً کالاهای شما را عرضه می‌کنند یا کالاهایی را می‌فروشند که در نقطه مقابل سیاست‌های فروش شماست. چون هر یک از این شباهت‌ها و تفاوت‌ها می‌تواند روی ترافیک مشتریان در فروشگاه شما تأثیرگذار باشد. ترکیب نامناسب واحدهای تجاری و فروشگاه‌ها در یک منطقه یا مجتمع تجاری می تواند حکم مرگ و زندگی را برای کسب و کارتان داشته باشد.



نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد