«تجهیزات فروشگاهی ایران»- تجهیزات فروشگاهی شرکت ریتیل ایران،در طراحی و ساختِ ابعاد مختلف هر رستوران، اهدافی که برای راهاندازیِ آن تعیین شده است بایستی در نظر گرفته شود. هر چه این هدف و تصویری که برای کسبوکارِ رستوران در نظر گرفته میشود بزرگتر و گستردهتر باشد، از منابع بیشتری برای تأمین اِلمانهای تشکیلدهندهی دکوراسیون و فضای این رستوران باید استفاده نمود.
علاوه بر این، منوی رستوران، تعداد مشتریان، قیمتهای مورد نظر برای غذاها، دِسِرها و نوشیدنیها و خدمات، باید با سایر اِلمانهای رستوران از جمله چیدمان و دکوراسیون و فضای کلیِ آن هماهنگ باشد. خودِ اِلمانهایی که برای دکوراسیون استفاده میشوند باید مجموعهی یکدست، متناسب و هماهنگی را پدید بیاورند. هیچ اِلمانی نباید در میان سایر اِلمانها و اجزاء دکوراسیون بیرون بزند و ظاهری ناهماهنگ به فضا بدهد، مگراینکه هدف از آن، جلب توجه مشتریان و هدایتِ آنها به سمت و سوی خاصی باشد.
هزینهها: به گزارش ریتیل ایران هنگام راهاندازی هر کسبوکاری، فرد وسوسه میشود که تا حد امکان، راحتترین، بیدردسرترین و کمهزینهترین دکوراسیون و چیدمان را برای فضای آن اجرا کند. اما باید توجه داشت که از سر و تهِ کار زدن و صرفهجویی و خساست، در بلندمدت مشکلاتی را پدید میآورد و بهزودی مجبور خواهید شد که نوسازی و تعمیراتی را برای فضای رستورانتان انجام دهید. مثل هر سرمایهگذاریِ دیگری، لازم است که هنگام درگیر شدن با فرآیند طراحی فضای رستورانتان و تخصیص بودجه برای آن، تعیین کنید که چه هزینهای را کجا و چگونه سرمایهگذاری کنید و در ان رابطه، از همان ابتدا، چشماندازی ده یا بیست ساله داشته باشید.
هر هزینهای که میکنید، در نهایت باید صرفِ اِلمانهایی شود که برای شما و کسبوکارتان سوددهی داشته باشد. در بسیاری از رستورانها، این هزینهها شامل لابیِ ورودی، بخش کافیشاپ و نوشیدنی، و سالن غذاخوری است. رستورانهای لوکس و گرانقیمت باید مبلمان و لوازم و دکوراسیون لوکسی هم داشته باشد. رستوران معمولی و پر رفتوآمد نباید برخورداری از فضایی تمیز، نو و جذاب را نادیده بگیرد. خلاصهی کلام اینکه یک رستوران، علاوه بر ارائهی غذایی عالی و تمیز، باید خدمات خود را در محیطی راحت، دلچسب و تمیز ارائه کند تا مشتری تجربهی خوشایند و لذتبخشی از آن داشته باشد. این همان هدفی است که صاحبِ یک رستوران بایستی هنگام مدیریت هزینههای راهاندازی کسبوکارش در نظر بگیرد.
در بخش دوم این مطلب، موارد دیگری از اِلمانهای تعیینکننده در طراحی و چیدمان رستوران موفق را بررسی خواهیم کرد.